All for Joomla All for Webmasters
Родените в първата декада на знака, от 19 февруари до 29 февруари, през тази година ще имат повече енергия, сила и кураж да отстояват позициите си и да се противопоставят на манипулациите на хора, с които съдбовно са им се пресекли житейските пътеки. Реорганизации на работното място, нередовно изплащане на парични възнаграждения, разочарования от колеги и неразбиране от шефовете са част от проблемите, с които трябва да се справят родените във втората декада на знака, от 1 до 10 март, през втората половина на годината и по точно в първата десетдневка на август, средата на октомври и в началото на ноември.

Успех и подкрепа в своята дейност получават всички, които имат рождено Слънце или Асцендент в Риби, които работят в социалната сфера, занимават се с благотворителност или влагат усилия в общонационални каузи.

В емоционалната сфера за Риби предстоят съществени промени. Тези, които нямат връзка вероятно ще намерят душевен покой в лицето на сериозен и разумен човек. При семейните сатурновата криза ще изкара на повърхността натрупаното недоволство от неравнопоставеност и зависимост, от прекомерно натоварване и финансови неблагополучия. При някои двойки ще започне процес на раздяла, а при други преосмисляне на връзката и поредица от компромиси за нейното укрепване. Подходящ период за разрешаване на любовни недоразумения са дните между 12 март и 5 април, 18 юни и 12 юли, 24 септември и 17 октомври.

Здравето на родените под знака Риби през тази година е уязвимо, затова не трябва да подценяват онези симптоми, които подсказват някакво неразположение. Подходящо време за възстановителни процедури и лечение са месеците март, април, юни и октомври.

Заедно в Кухнята

Детски Кът

Здраве

 

© © 2019 Перфектна Мама. Всички права запазени.
Джумла! е безплатен софтуер под ГНУ/ГПЛ лиценз.