All for Joomla All for Webmasters

Акцентът на годината е запазване на постигнатото в служебната йерархия или в собствената дейност и постепенен растеж нагоре, нещо за което има както подкрепящи така и противодействащи фактори.
През тази календарна година родените със Слънце или Асцендент във Водолей ще бъдат добре приети, ако искат да сключат договори за работа в чужбина, стига да отговарят на необходимите условия, като подходящото време за това е между 30 април и 18 юни, и от 30 август до 17 октомври.

В сферата на финансите годината предлага добри възможности като предимно това са приходи от търговия с недвижими имоти, с акции, от брокерска дейност, застраховане, спестовни фондове. Единствената, но много съществена, уговорка е да се подхожда с разум и да не се разчита на драстични спекулации.
Благоприятен финансов период от 12 февруари до 6 юли като най-добри са възможностите за придобивки в дните 21- 26 април особено за родените във втората и третата декада на Водолей- от 30 януари до 18 февруари. По-голяма предпазливост с финикийските знаци, свои и чужди, се препоръчва в първата десетдневка на юли, първата седмица на ноември и средата на декмври.

В емоционалната сфера при родените под знака на Водолей настъпва период на отрезвяване, намаляване градуса на емоциите, които бушуваха в предишните две години и съсредоточаване върху простичките неща от живота. За тези, които имат сериозна връзка подходящо за сключването на брак е времето през май-юни или септември-октомври. Водолеите, които са или навлизат в своятаЛична година 2, Лична година 4 или Лична година 6 и имат и други хармонични на темата фактори в годишните си хороскопи през 2008-2009 е голяма вероятността да станат родители А за ненамерилите още своята половинка Купидон е приготвил изненади в първите дни на февруари, в първата половина на юли и в средата на октомври.

2008-ма обещава добро здраве за родените под знака на Водолей стига да съумявят да налагат контрол върху емоциите си и да не реагират остро на всяко предизвикателство. Проблемни за здравето, особено при тези, при които има вече хронифицирани заболявания, са дните около 7-ми и 21-ви февруари, през втората половина на месец май, около 1-ви и 17-ти август и особено около 4 ноември. Опасност от пътни инциденти на 10-ти юли, 4-ти ноември и 16 декмври.

Заедно в Кухнята

Детски Кът

Здраве

 

© © 2019 Перфектна Мама. Всички права запазени.
Джумла! е безплатен софтуер под ГНУ/ГПЛ лиценз.