All for Joomla All for Webmasters
Така че незаслужени подаръци няма да има, нещо на което всъщност повечето Козирози и не разчитат.

Плутон обаче, който ще се установи трайно в Козирог в последните месеци на годината, ще изисква фундаментални преустройства в организацията на работа, в служебните и партньорски взаимоотношения, оптимизиране на разходите и на персонала.

Годината е благоприятна за служебни отношения с чужденци или хора, които са в чужбина. Сключване на изгодни договори - особено в началото на годината до 28 януари и през есента около 20 септември.

За родените със Слънце и(или) Асцендент в Козирог, които учат или имат намерение да правят това, годината дава много добри шансове за избор на подходяща специалност, печелене на стипендия или осигуряване на финансова издръжка от близки хора - родственици, брачен партньор, или друг спонсор.

Пречките и затрудненията за Козирог през 2008 година ще бъдат най-вече бюрократични. Чиновниците ще са в стихията си и къде основателно, къде не, ще следят за спазване точно “буквата на закона”. Затова към съставянето на всякакви документи трябва да се подхожда много внимателно, особено през април, юли и октомври.

Родените в първата декада на знака от 23 декември до 1 януари могат да разчитат на благоразположението на планетите през първата половина на годината и особено на 20-21 януари, на 1 февруари, на 24 февруари, на 27-29 март, 1-2 май и др.
Финансови неуредици, забавяния на плащания в средата на месец март, през април особено около 24-ти, около 10 юли и около 16 декември.

В емоционалната сфера годината обещава яснота и стабилност. Отношенията във вече създадените връзки ще добият по-голяма дълбочина и устойчивост и ще търсят други нива на развитие особено ако се навлиза в Лична година 2,4,6 или 8. За самотните сърца през месеците януари, февруари, май, август и ноември ще има поредица от възможности да срещнат подходящ човек, с когото да положат началото на дълъг емоционален съюз.

Освен неразположенията през януари и юли, годината обещава добро здраве за Козирога стига да се води един нормален начин на живот, което ще рече редуване на работа и почивка, общуване с близки и приятели и често излизане сред природата.

Заедно в Кухнята

Детски Кът

Здраве

 

© © 2019 Перфектна Мама. Всички права запазени.
Джумла! е безплатен софтуер под ГНУ/ГПЛ лиценз.