All for Joomla All for Webmasters
Стрелец е един от четирите зодиакални знака на подвижния кръст, които от есента на 2007 година попаднаха в поредната си сатурнова криза, тази на Венериния квадрат ( виж повече в книгата “Номерологичен календар”). Промените, които са характерни за този период, ще засегнат предимно сферата на кариерното развитие - подкрепата или проиводействието на средата, в която се работи. Усилия ще изизсква затвърждаването в старата или ориентиране към нова професия като се преодоляват всички онези организационни и бюрократични ограничения, които налага Сатурн от Дева.

През 2008 година акцентът продължава да е върху укрепването на позициите в професията и социалния живот. ГосподарятЮпитер вече се движи през Козирог, една не особено приятна за него зона от Зодиака и не е така щедър и добронамерен. Но позицията си има и добри страни, тъй като помага на разпилените Стрелци да подредят приоритетите си и да насочат усилията си в едно направление.

За родените със Слънце и (или) Асцендент в Стрелец във финансово отношение годината обещава добра възвращаемост от дейности, при които печалбата не е от бързи спекулации а в резултат на системен, продължителен, рутинен труд. Благоприятни финансови възможности за Стрелец има повече във втората половина на годината или по точно в периодите 24 януари-17 февруари, 25 април-24 май и от 16 юли до 31 декември.

В любовните дела планетарният тон на годината налага стабилност, което ще рече намиране на сериозен партньор, за тези които нямат,брак за зрелите връзки, забременяване и раждане на дете при семейните двойки. Всичко това е много по-вероятно да се случи при тези, които са или навлизат в Лична година 2, Лична година 4, в Лична година 6 и имат рождено Слънце в третата декада на знака, т.е. родени са между 12-ти и 21-ви декември.

През тази година Стрелецът ще трябва да положи повече усилия, търпение и отстъпчивост в отношенията си с родата - родители, братя, сестри, лели,чичовци и др. По този начин ще изчисти кармичните възли, навързани досега и няма да си създава нови.

Здравето на родените под знака на Стрелец през годината ще зависи от това доколко може да се откаже от вредните привички в храненето и в начина си на живот. Възможни са усложнения при хронични заболявания особено, свързаните с жлъчката и черния дроб в периодите 5 април-10 май, 28 август-18 септември. Опасност от травма, битова авария, инцидент на 17-18 август за родени между 20-23 декември. Подходящи за профилактика и лечение са месеците май и септември.

Заедно в Кухнята

Детски Кът

Здраве

 

© © 2019 Перфектна Мама. Всички права запазени.
Джумла! е безплатен софтуер под ГНУ/ГПЛ лиценз.