All for Joomla All for Webmasters
 променени условия на работа - от съвършено нова работна позиция до реорганизирана стара, в която обаче се изисква по-висока квалификация.   Неблагоприятни в това отношение са месец февруари, средата на март, април, август, ноември и декември.
Във финансово отношение тенденциите на годината не са еднозначни. Затова е необходимо да се проявява по-голяма предпазливост, когато става дума за рискови начинания, за влагане на средства в проекти, в които има силно спекулативен елемент. Възможни са загуби през месеците юни, в дните около 20-ти и през ноември - 3-ти,4-ти, 5-ти.

За да се справят с предизвикателствата на работното място, на родените със Слънце и (или) Асцендент във Везни ще е много необходима подкрепата, която могат да им дадат най-близките хора. Месеците февруари, май, юни, октомви са благоприятни за подобряване на условията на живот като разширяване на жилищната площ, закупуване на собствен дом или на земя за строеж на такъв, купуване на нова кола.

В емоционалана сфера на родените под знака Везни през тази година ще има много ярки моменти, някои с положителен други с отрицателен знак. Неяснота в любовните отношения, разкриване на нелицеприятни истини, разочарование от непочтено отношение очакват някои от представителите на зодията. Част от жените, които искат да забременеят, ще трябва да положат повече усилия за това. А тези, които не са готови за майчинство, да взимат предпазни мерки.

Венера, планетният господар на зодиакалния знак Везни, през 2008 година няма ретроградност, което благоприятства сключването на брак. Бебешко гугукане ще има в домовете на много от родените под знака на Везни, особено при тези, които са или навлизат в Лична година 2 или Лична година 6.

За родените със Слънце и(или) Асцендент във Везни е важно през тази година да обръщат повече внимание на тревожните сигнали, които подава тялото им. Нека не отлагат профилактичните прегледи и да спазват предписанията на лекарите. Особено чувствителни към промените на атмосферните условия ще бъдат тези, които имат хронични заболявания. Неблагоприятни за здравето са последната десетдневка на месец януари, средата на март, първата дасатдневка на април, краят на юни до средата на юли и втората половина на ноември.

Заедно в Кухнята

Детски Кът

Здраве

 

© © 2019 Перфектна Мама. Всички права запазени.
Джумла! е безплатен софтуер под ГНУ/ГПЛ лиценз.