All for Joomla All for Webmasters
месеци.

Настроени сте да споделяте всичко с прямота, която може да засегне събеседниците ви. Отношенията ви с близкия човек може да се обтегнат, ако дадете воля на свободата си. Нетактичността може да ви попречи да достигнете желаните резултати и в работата, въпреки ентусиазма ви. Опитайте да сте по-въздържани – това е единствения начин да избегнете неприятностите.

ВОДОЛЕЙ (21 януари - 18 февруари)

Събитията рязко ще променят хода си. През първата половина на годината ще станете свидетели на редица промени. Втората половина на 2013-та може да ви донесе разочарования и безпричинна тъга, ако очаквате, че нещата трябва да изглеждат по определен начин. Реалността може да донесе на Водолея необяснима тревога, усещане за раздвоение, нужда от равносметка.

Звездите ви предупреждават, че прекалената чувствителност и доверчивост могат да станат причина за много страдания през тази година. Постарайте се да намерите опорна точка, не се поддавайте на натиска на околните.

РИБИ (19 февруари - 20 март)

Противоречива година. Препоръчваме ви да прогоните тежките мисли и да дадете път на радостта и веселието. Имате прекрасната възможност да се отърсите от работните дела през лятото и да изпитате една прекрасна емоция.

Тази година ще ви поднесе много нови възможности. Разчитайте на интуицията си и тя ще ви помогне да намерите правилната посока в живота ви. Най-важното е навреме да си кажете „стоп“ и да не се опитвате да изпреварвате събитията.

Заедно в Кухнята

Детски Кът

Здраве

 

© © 2019 Перфектна Мама. Всички права запазени.
Джумла! е безплатен софтуер под ГНУ/ГПЛ лиценз.