All for Joomla All for Webmasters

Елемент: Огън

Черният цвят представлява Космосът, полярната нощ, това е цветът на дълбоките води. Затова се смята, че Черната Змия носи на хората неочаквани промени и промяна. Трябва да бъдем по-внимателни и наблюдателни.

Предстоящата 2013 година ще бъде съвършено различна от предходните. Ще започне спокойно, но не се заблуждавайте - оборотите бавно и устойчиво ще се повишават. След изпълнената с противоречиви и не чак дотам приятни събития от високосната 2012 г., тихото и безметежно начало на 2013-а ще бъде нещо като заслужена почивка за изтощената ни психика.

Всеки знак от зодиака ще реагира на предстоящите събития различно, а и ще има различни очаквания за Годината на змията.

Годината на Змията ще премине под покровителството на Меркурий. Това означава, че всички трябва перманентно да актуализират информацията, която използват, да усъвършенстват навиците и да оптимизират дейностите.

Общуването между хората ще е един от факторите за напредък. Трудните ситуации ще ги накарат да обединят усилията си и да си помагат в критични моменти. На някои хора ще се наложи генерално да променят плановете си, на други – да се върнат назад и да повторят изминатия път, коригирайки допуснатите вече грешки.

Вероятно ще установите, че за да напреднете, се налага да се откажете от някого или нещо, с което сте свикнали, да приемете известни ограничения.

В Годината на змията ще бъде груба грешка, ако се опитвате да заобикаляте правилата и законите.

Промени ще се случват във всички житейски области и ще бъде доста трудно да се прецени предварително кое е за добро и кое е за лошо. Реформи, които първоначално изглеждат неблагонадеждни, в крайна сметка може да завършат много по-сполучливо от такива, които уж гарантирано обещават да помогнат. Всички биха могли да улеснят живота си, да си спестят куп неприятности и да уталожат ежедневното напрежение, ако се научат да реагират по-дипломатично и да се приспособяват по-бързо.

Личният живот ще следва същия динамичен ход като обществения. В годината на Змията семейните отношения ще придобият особена важност. Хората, ценящи стабилната връзка, приемащи партньора си сериозно и сърдечно ще се чувстват най-щастливи и ще преживеят най-много романтични мигове и прекрасни емоции. Онези, които бягат от отговорност, страхуват се от задължения и са си самодостатъчни, ако не успеят да създадат семейство през тази година, по-нататък изобщо ще бъде много трудно да се обвържат.

Заедно в Кухнята

Детски Кът

Здраве

 

© © 2019 Перфектна Мама. Всички права запазени.
Джумла! е безплатен софтуер под ГНУ/ГПЛ лиценз.