All for Joomla All for Webmasters
 Конят в китайския зодиак е символ също на сила и гордост. През следващите 12 месеца представителите на този знак трябва да гонят до край целите си, защото сега е моментът да ги постигнат.

Конят е седмият по ред зодиакален знак в китайски хороскоп. Според китайската култура представителите на този  знак са интелигентни, енергични, доста приказливи и в същото време добродушни. Много са работливи, а най-добре действат в екип. Едни от малкото им недостатъци са липсата на търпение и черногледството. Тази година късметлийските числа ще са 2, 3 и 7, а в личен план ги очакват приятни изненади. Със здравето трябва да са внимателни като най-вече не трябва да се преуморяват. През 2014-та ги очакват добри бизнес успехи.

З а всички останали
2014-та ще е силно емоционална година. Като цяло периодът е добър, тъй като конят предоставя възможност на всеки да опита късмета си и да постигне целите си. Въпреки това очаквайте контрастни настроения, както и периоди редуващи неуспехи с успехи.

През годината на коня носете повече зелено. Вземете за дома си талисман във формата на кон, а себе си окичете с подобен аксесоар.

Заедно в Кухнята

Детски Кът

Здраве

 

© © 2019 Перфектна Мама. Всички права запазени.
Джумла! е безплатен софтуер под ГНУ/ГПЛ лиценз.