All for Joomla All for Webmasters
Възпитанието на детето започва от самото му зачеванеДнешната медицина е наясно, че плодът е способен да възприема различни видове информация. В литературата дори се използва понятието “пренатално възпитание” (т.е. възпитание преди раждането). Но кога именно да започнем с него?
Повечето специалисти са убедени, че един от най-главните моменти в живота на бъдещото дете е процесът на зачатие, по-точно състоянието и мислите на неговите родители в този момент.
Установено е, че в момента на зачатието изпитваните силни усещания и чувства от бъдещите родители генерират мощно поле, което заставя всяка клетка в техните тела да “вибрира”, включително и клетките, които образуват зародиша.
Ако зачатието се извършва след употреба на значително количество алкохол или свада, е малко вероятно тези родители да дадат живот на хармоничен човек. Техните негативни вибрации ще се предадат на зародиша и нараства вероятността детето да израстне предразположено към различните пороци.
Ако зачатието се извършва от обичащи се хора, то качеството на вибрациите ще бъде максимално. Такава двойка има шансовете да създаде хармонично във всяко отношение дете. Неслучайно народната мъдрост гласи, че най-прекрасните и най-щастливите деца са децата на любовта.
Освен това авторитетни изследвания, проведени през последните години убедително доказват, че е необходимо предварително да се подготвим за зачатието на детето. Ако искате детето да се роди здраво, умно и спокойно, още преди неговото зачатие родителите трябва да водят здравословен начин на живот, да постигнат определено психическо равновесие и хармония със самите себе си и с околния свят.

Заедно в Кухнята

Детски Кът

Здраве

 

© © 2020 Перфектна Мама. Всички права запазени.
Джумла! е безплатен софтуер под ГНУ/ГПЛ лиценз.