All for Joomla All for Webmasters
Хайде, време е за сън  Съвети за хубав сън, защото, сънят трябва да е ужасно добър, също като сексът и храната. Последната цигара
Няма да коментираме въпроса защо изобщо пушите. Ако все още не сте се отказали от тази гадост, поне не пушете точно преди лягане.
Да, знаем за „последната цигара“, която някои използват за осмисляне на деня, за спасяване от неприятните мисли и т.н., но цигарите се водят стимулант и хич не ви трябват преди заспиване.

Фън-шуй
Разместването на мебелите в спалнята понякога може да направи чудеса. Хубаво е прозорците да гледат на север или на изток, а вие самите да спите в посока север-юг.
Ако се чувствате като принцесата с граховото зърно, сменете си матрака. Това е като да носите неудобни обувки през цялата година.
Хубаво е и температурата в спалнята да не е повече от 18 градуса.

Светата обител
Леглото е за спане и секс. За нищо друго.
И не, не можете да си легнете с лаптопа на коленете, защото между двата филма, които ще гледате, все ще намерите да свършите малко работа, а леглото не е за това.

Заместители
Ако не ви се спи, не се „затискайте“. Станете и свършете нещо приятно и отпускащо. Четенето на книга в съседната стая обикновено върши работа. Мисленето за проблеми от всякакъв сорт в леглото е категорично забранено.

Консултация и билки
Тъй като сънят е не по-малко важен от храненето и секса, когато имате проблеми с него повече от две седмици, трябва да се консултирате със специалист.
Вероятно той ще изпише подходящи медикаменти, които ще върнат радостта от съня.
Вече има и продукти на билкова основа, като Benosen на Walmark, които не водят до пристрастяване, съдържат валериан и хмел и можете да ги пиете толкова дълго, колкото искате.

Заедно в Кухнята

Детски Кът

Здраве

 

© © 2024 Перфектна Мама. Всички права запазени.