All for Joomla All for Webmasters

http://ts1.mm.bing.net/th?id=H.4921737317910592&w=221&h=151&c=7&rs=1&pid=1.7Ако имате грапава кожа или целулит, почивката на море ще ви помогне да решите частично проблема си. За още по добър ефект и за цялостно подмладяване на кожата, продължете морската терапия в къщи. Тайната за добрия вид на кожата се крие в морската сол

!Морската сол е естествен природен продукт. В нея се съдържат повече от сто минерални вещества, състоящи се от над 80 химични елемента. Доказано е, че тя поддържа функциите на човешкия организъм, като укрепва имунната система, стабилизира сърдечния ритъм и регулира кръвното налягане.

Морската сол оказва благоприятно влияние върху външния слой на на кожата, съдържа калций, йод, бром, желязо, магнезий и др. минерални соли. Тя има свойството да изглажда кожата, както и да извлича негативното напрежение от тялото. Морската сол е едно от най-често използваните естествени средства против целулит.

Антицелулитна домашна терапия
Напълнете вана с топла вода (от 35 до 40 градуса) и добавете 1 ч.ч. морска сол. Потопете се и останете така 30-40 минути. Може да почивате или да масажирате проблемните зони. След като излезете от ваната, използвайте антицелулитен крем. Тази вана се спряга и като подмладяваща кожата.

Продукти за тяло с морски соли

Минерални соли за вана с йод и колаген NIVELAZIONE
Почистват, освежават и релаксират кожата. Измиващите съставки успешно заменят сапуна. Билковите екстракти действат антибактериално, заздравяващо и антисептично.
Солите съдържат йод, бром, калций, магнезий и колаген. Йодът придава усещането, че сте се отпуснали в морска вода. Колагенът изглажда и стяга тялото. Минералните соли са идеални и при релаксиращи вани за крака.

Нощен крем GUAM от водорасли с отслабващ ефект
Този крем отслабва и възстановява тялото, докато спите и то без да губите тегло.  Какво да очакваме от него - загуба на сантиметри, стягане и възстановяване на кожата с очевиден естетичен резултат. Съдържа: водорасли Guam, морска сол, масло от шеа, кондуранго, хлорела и смес от етерични масла (лимон, бреза, иланг, хвойна, сандалово дърво и дива роза).

Ексфолиращ скраб с морски соли и етерични масла
Вълшебен продукт, който почиства, ексфолира и подхранва кожата, като оставя усещане за блажена мекота и нежност. Премахва мъртвите клетки, а етеричните масла гарантират невероятен ревитализиращ ефект. Дори сухата и лющеща се кожа става гладка, подхранена и здрава. Съдържа екстракт от гинкобилоба и екстракт от водорасли. Не съдържа консерванти и емулгатори.

Заедно в Кухнята

Детски Кът

Здраве

 

© © 2024 Перфектна Мама. Всички права запазени.