All for Joomla All for Webmasters
годишен хороскоп за Водолей

За родените под знака на Водолей 2008 година ще бъде изпълнена с поредица предизвикателства към неспокойната им уранова природа. Отминалата поредна сатурнова криза на някои взе на други даде, но накара всички да направят равносметка на живота си дотук, да се оттърсят от самосъжалението и нереалистичните очаквания, да пренаредят ценностната си система и да продължат напред по-зрели и по-мъдри. През 2008-ма много от зодия Водолей ще имат възможност да доведат до практическа реализация проектите, върху които са работили през последните няколко месеца и същевременно да генерират нови идеи, които да осъществят до края на годината.

Акцентът на годината е запазване на постигнатото в служебната йерархия или в собствената дейност и постепенен растеж нагоре, нещо за което има както подкрепящи така и противодействащи фактори.
През тази календарна година родените със Слънце или Асцендент във Водолей ще бъдат добре приети, ако искат да сключат договори за работа в чужбина, стига да отговарят на необходимите условия, като подходящото време за това е между 30 април и 18 юни, и от 30 август до 17 октомври.

В сферата на финансите годината предлага добри възможности като предимно това са приходи от търговия с недвижими имоти, с акции, от брокерска дейност, застраховане, спестовни фондове. Единствената, но много съществена, уговорка е да се подхожда с разум и да не се разчита на драстични спекулации.
Благоприятен финансов период от 12 февруари до 6 юли като най-добри са възможностите за придобивки в дните 21- 26 април особено за родените във втората и третата декада на Водолей- от 30 януари до 18 февруари. По-голяма предпазливост с финикийските знаци, свои и чужди, се препоръчва в първата десетдневка на юли, първата седмица на ноември и средата на декмври.

В емоционалната сфера при родените под знака на Водолей настъпва период на отрезвяване, намаляване градуса на емоциите, които бушуваха в предишните две години и съсредоточаване върху простичките неща от живота. За тези, които имат сериозна връзка подходящо за сключването на брак е времето през май-юни или септември-октомври. Водолеите, които са или навлизат в своятаЛична година 2, Лична година 4 или Лична година 6 и имат и други хармонични на темата фактори в годишните си хороскопи през 2008-2009 е голяма вероятността да станат родители А за ненамерилите още своята половинка Купидон е приготвил изненади в първите дни на февруари, в първата половина на юли и в средата на октомври.

2008-ма обещава добро здраве за родените под знака на Водолей стига да съумявят да налагат контрол върху емоциите си и да не реагират остро на всяко предизвикателство. Проблемни за здравето, особено при тези, при които има вече хронифицирани заболявания, са дните около 7-ми и 21-ви февруари, през втората половина на месец май, около 1-ви и 17-ти август и особено около 4 ноември. Опасност от пътни инциденти на 10-ти юли, 4-ти ноември и 16 декмври.

Заедно в Кухнята

Детски Кът

Здраве

 

© © 2024 Перфектна Мама. Всички права запазени.