All for Joomla All for Webmasters
http://ts3.mm.bing.net/th?id=H.4935988051443838&w=208&h=143&c=7&rs=1&pid=1.7Всички удобни за нас козметични продукти, с които сме свикнали, имат за основна цел улесняването на живота ни. Често това означава маскирането на някои наши недостатъци, което ни носи повече самочувствие, а само по себе си това подобрява живота ни.  И защо не, след като ако искаме по-плътни устни – правим ги, по-плътни вежди – можем да ги постигнем, променен контур на лицето и скулите – дори и с грим е възможно. Но за да изглеждат всички тези корекции съвсем естествено и приятно, е нужна красива и здрава кожа.

Забравете за очната линия и червилото! Понякога блестящата кожа може да е достатъчна за прекрасното ви излъчване. Зимата поставя доста пречки за постигането на нежна и гладка кожа – топлината от климатиците, студът навън, вълнените дрехи и шалове...

Но с помощта на няколко трика можем да „излъжем“, че кожата ни е фина като кадифе.

Грубият ексфолиант е началото на края на гладката кожа. Изберете нежен ексфолиращ продукт и го втривайте в кожата си с малки кръгообразни движения, а за допълнително ексфолиране може да използвате копринена кърпа, с която премахнете ексфолиращите частици от лицето си. На финала изплакнете с вода и потупайте лицето си с памучна кърпа.

Мазнина в кожата

През зимата, вместо да използвате обичайния си крем, смесете дозата за едно нанасяне с няколко капки олио за лице – това ще придаде сияние и блясък на кожата ви. Ако имате мазна кожа, може да добавите няколко капки в бурканчето с целия крем. Това е чудесен овлажнител за кожата на лицето.

Коректор

Дори и да сте изравнили цвета на лицето си с коректор и да сте прикрили обичайните тъмни сенки или зачервени участъци, ако имате пъпчица или неравност по кожата, не я покривайте. Няма нищо по-сриващо впечатлението за нежна кожа от опит за маскиране на пъпка.

Хайлайтер

През деня предпочитаме да имаме в себе си маркер-стик, но без блясък, а за вечер е добре да забравите за него. Стратегическото нанасяне на светлината по лицето трябва да бъде върху високата част на скулите, една линия по средата на носа и една малка линия на костта под най-горната извивка на всяка от веждите ви. Така светлината ще изглежда като естествено падаща върху лицето ви.

Заедно в Кухнята

Детски Кът

Здраве

 

© © 2024 Перфектна Мама. Всички права запазени.