All for Joomla All for Webmasters
Кара я да променя цвета си и под­силва всички проблеми по нея. Затова през зимата пудра­та и фондьотенът са задъл­жителни аксесоари в дамска­та чанта.

КАК ДА ПОДБЕРЕТЕ ЦВЕТА?

Трябва да се съобразите с естествения тен на кожата и с това какви са като цвят коси­те и очите. Тъмните гами при­лягат на мургави хора с тъм­ни очи и коси. Внимавайте да няма драстична разлика меж­ду третираното лице и белия врат и деколтето. След макиажа трябва да изглеждате на­пълно естествени.

С ИЛИ БЕЗ ФОНДЬОТЕН?

Обикновено пудрата се сла­га, за да фиксира грима. Все по-често обаче дамите я упот­ребяват, без да полагат пред­варителна основа. Това е поз­волено само ако кожата е гладка. Пудрата не прикрива недостатъците и петната по епидермиса. Някои жени с ко­ректор и матиращ крем прикриват нелицеприятните де­фекти и тогава нанасят плъ­тен слой пудра.

ДОБРЕ Е ДА ЗНАЕТЕ

Пудрата за съжаление очертава бръчките, особено в областта на очния контур. Затова нанесеният слой там трябва да е много фин и ма­тиращ.

КОГА ПУДРАТА Е ЗА ПРЕДПО­ЧИТАНЕ?

Има жени, които не оби­чат да ползват фондьотен поради неговата плътност. Това провокира козметични­те фирми в последните го­дини да пуснат серии със силно съдържание на пок­ривни пигменти. Тази пудра се поставя като класическа­та, но дава възможност на кожата да диша.

Заедно в Кухнята

Детски Кът

Здраве

 

© © 2024 Перфектна Мама. Всички права запазени.