All for Joomla All for Webmasters

1. Не сядай на ъгъл, няма да се омъжиш. Но не е само това. Смята се, че острият ъгъл на масата съз­дава лоша енергия. И когато правите невъзможното да си купите прекрасната триъгъл­на масичка или голяма квад­ратна маса за хранене, вие преди това трябва да си спомните за подобни твърде­ния. А и много по-уютно е да седите около кръгла маса.

2. Не се сбогувай през прага - ще се скарате. Смя­та се за прага, че е енер­гийна преграда, разделяща двата свята. От едната стра­на е свой, а от другата - чужд. Невидима граница пречи да се установи контакт между двама. Или просто приемете, че сте нарушили етикета.

3. Не готви, когато си в ло­шо настроение. Храната попи­ва околната енергия и вие за­едно с калориите и витамини­те поглъщате и съответния енергиен заряд. Във всеки слу­чай със сигурност е ясно едно - човек, когато е в лошо настроение, не усеща вкуса на хра­ната и лапа нездравословно.

4. "Не ми стой зад гърба", казваме нервно и неволно се свиваме, дори ако зад гърба ни се оказва някой от близки­те ни. И работата не е в ин­стинкта за самосъхранение, който ни заставя да предвидим промъкващия се враг, а в това, че незащитеният тил крие опас­ност. Отсъствието на опора и подкрепа отзад се смята за най-слабата енергийна позиция. При това то важи с еднаква сила и за човека, и за дома му. Зад гърба ни винаги трябва да има стена или поне преграда, за да е защитен, още по-добре, ако има хълм наблизо или ую­тен съседски дом.

5. Не се забивай в ъгъла. Ъгълът се смята за място, спо­собно да изтегли от човека енергията му. Не напразно разлудувалото се дете го наказват в ъгъла.

6. Не се оглеждай в счупено огледало. Кому е приятно да види насечения си образ?

7. Смята се пък, че ако се носи малко огледалце в джоба, то при среща с недоброжелател пази, ако е поставено, разбира се, е огледалната страна навън. То ще отрази всички негови лоши помисли и намерения. А така също и цялата негативна енергия, насочена против вас.

8. Не посочвай към себе си. Според фън шуй, посоч­вайки с пръст, ние изпраща­ме негативен енергиен заряд.

9. Не се връщай от пътя - няма да ти върви. Ако пък вече се е наложило човек да се върне, възстановете сили­те си, седнете, погледнете в огледало. Смята се, че енер­гията се удвоява и ще стопирате лошия късмет.

10. Ако минеш под дъгата, ще бъдеш щастлив. Разбира се, който помни физиката, разбира, че това по принцип е невъзможно, но дори само да видиш дъгата, при всички народи се смята за добър знак

Заедно в Кухнята

Детски Кът

Здраве

 

© © 2024 Перфектна Мама. Всички права запазени.