All for Joomla All for Webmasters
http://ts1.mm.bing.net/th?id=H.4751076881795375&pid=1.9&m=&w=300&h=300&p=0

Бъдете уникални и придайте закачлив привкус на сватбения си ден с няколко забавни хитрини, които със сигурност ще се харесат на гостите ви. Предлагаме ви 10 страхотни и хитри сватбени идеи.

 

1. Превърнете гостите си в съществена част от сватбата си и ги накарайте да се почувстват наистина специални, като има изпратите предварително, заедно с поканите, картични за попълване с въпроси относно любимите им песни, питиета и т.н.

 

2. Посрещнете подобаващо гостите си от други градове или чужбина. Изминали са толкова път, само за да ви уважат. Така че не забравяйте да върнете жеста. Малка торбичка за добре дошли с характерните за района неща (плодове, карта на града с обозначени туристически дестинации и хубави заведения и други дребни неща със сигурност ще зарадват гостите ви).

 

3. И тъй като по време на сватбата надали ще имате време да обърнете необходимото внимание на всеки един от гостите си, защо не им подготвите предварително лично съобщение с мило благодарствено послание.

 

4. А понеже със сигурност имате по-емоционални гости, им осигурете специално предвидени за целта кърпички.

 

5. За да няма изгубени по трасето гости, подгответе програма на сватбената церемония и я раздайте на гостите си. Със сигурност ще им е любопитно какво да очакват до края на вечерта.

 

6. Идеално решение за морски сватби – забавни слънчеви очила за гостите.

7. Страхотна сватбена идея са чашите, върху които може да напишете името си – така никога няма да изпаднете в досадната ситуация да се чудите коя точно чаша е вашата и къде въобще ви е чашата.

 

8. Би било страхотно да украсите дома си с всичките букети, които сте получили сватбения си ден. За целта предвидете поне дузина вази, за да запазите цветята свежи до края на сватбата.

 

9. След цял ден на токчета навярно мисълта за вечерните танци ви се струва твърде болезнена. Затова още на входа на ресторанта посрещнете гостите си с панер, пълен с джапанки. Определено ще се превърнете в любимите им младоженци.

Заедно в Кухнята

Детски Кът

Здраве

 

© © 2024 Перфектна Мама. Всички права запазени.