All for Joomla All for Webmasters

http://ts2.mm.bing.net/th?id=H.4713607542736149&w=191&h=137&c=7&rs=1&pid=1.7Растението алое вера е популярно със своите успокояващи, хидратиращи и освежаващи свойства, е идеално при сухата кожа. Не напразно е основна съставка в много медицинска и не само козметика.Алоето e тропическо растение

от Северна Африка, но днес култивирано се отглежда почти във всяка част на света. То е вечнозелено и достига до метър и половина на височина. Листата му са дълги, заострени наподобяват тези на кактуса. В тях се съдържат голямо количество биологично активни вещества: манани, полиманан, антраквинон, C-гликозиди, антрони и лектини. От сока, който отделят листата след сушене или сгъстяване, се получава стъкловидна маса, наречена Алое. Именно тя се използва за направата на множество козметични продукти.

Алоето се използвали за лечение на изгаряния, за предотвратяване на инфекции в рани, за дълбоко хидратиране на кожата, за лечение на екземи. То има омекотяващо и регенериращо действие, а също така забавя симптомите на стареене и е успешен лек срещу акне.

Продукти за тяло с Алое Вера
Гел за лице и тяло с Алое Вера Diet Esthetic
Доказаните успокояващ и третиращ ефект на Алое Вера върху кожата го прави идеален продукт за изгаряния и алергии, прониква в дълбочина и възстановява загубените течности, регенерира увредените тъкани. Въздейства успокояващо след процедури, при наранявания, обриви и други.Особено подходящ за нежна и чувствителна кожа.

Алое крем за тяло на EQUILIBRA е един крем, базиран на висока концентрация на Алое  /40%/ Аloe vera или Barbadensis Miller. Тази висока концентрация на Алое дава възможност да се проявят свойствата му: хидратиращо и подхранващо действие - 18 аминокиселини, тонизиращо, успокояващо и защитно действие.

Лосион за тяло After the Rain
Хидратиращ лосион за тяло с немазна формула, обогатен с растителни масла от Алое Вера, Портокал и Лавандула, масло от Карите, Пчелен восък и Витамин Е. Кожата на тялото остава копринено мека, подхранена и хидратирана.

Лосион за тяло - Океан от Casyopea
Casyopea попълва серията си натурална козметика за тяло с Лосион за тяло с екстракт от Алое вера и натурален глицерин. Лосионът тонизира, омекотява и успокоява кожата. Нанася се с лекота и попива в дълбочина, като оставя кожата ароматизирана и освежена. Подходящ е за всеки тип кожа.

Chicco детски БИО лосион за тяло
Лосионът за тяло pure.bio с Алое Вера е 100 % биологичен продукт с добре известни подхранващи и регенериращи свойства. С мека и деликатна консистенция, той хидратира и се грижи за детската кожа. Абсорбира се бързо, създава усещане за комфорт.

Заедно в Кухнята

Детски Кът

Здраве

 

© © 2024 Перфектна Мама. Всички права запазени.