All for Joomla All for Webmasters

http://ts1.mm.bing.net/th?id=H.4778156583028492&w=204&h=141&c=7&rs=1&pid=1.7Вярно е, че в момента на пазара има многобройни и отлично действащи качествени козметични продукти против целулит. Ако обаче искате да почерпите опит от домашната козметика, веднага даваме идеи как да се отървете от портокаловата кожа


Първо ни се иска да припомним скорошно откритие на психолозите, а именно, че антистресовите терапии влияят положително за премахването на целулита. Наред с маските, които ще ви дадем, ви предлагаме да си запалите ароматни свещи с ухание на цитруси, да затворите очи и да си представите гладки бели обли камъчета, а после собствената си кожа, гладка и нежна, като коприна. Това може да не ви помогне да се отървете от проблема, но при всяко положение ще ви зареди с енергия и сили да пробвате следващите процедури.

Маска със зехтин и утайка от кафе
Затоплете на водна баня ½ ч.ч. зехтин и го смесете с 2 с.л. утайка от кафе. Капнете няколко капки масло от розмарин и с получената маска мажете участъците, засегнати от целулита. Тази смес извлича излишните течности от тялото и прави кожата по-гладка.

Идея за мързеливци

Може да смесите утайка от кафе и с любимия си хидратантен крем. С него действайте по същия начин, както с горната маска.

Маска от козя извара
Вземете чаена чаша козя извара и я нанесете върху участъците с целулит. Оставете да преседи така поне 30 мин. Избършете изварата с кърпа и измийте тялото с хладка вода.

Скраб с морска сол
Върху влажна кожа след гореща вана или душ нанесете морската сол с четка или масажна ръкавица. Масажирайте с кръгови движения в посока от коленете към бедрата 5-20 мин. След масажа нанесете хидратантен крем.

Заедно в Кухнята

Детски Кът

Здраве

 

© © 2024 Перфектна Мама. Всички права запазени.