All for Joomla All for Webmasters

http://ts1.mm.bing.net/th?id=H.4907860342475180&w=225&h=148&c=7&rs=1&pid=1.7

Когато става дума за любов и секс, изникват ли в съзнанието ви розово-червеникави сцени? Или пък за вас любовта е идеално съчетание от мляко с какао? Въобще какви са цветовете на любовта и секса и какво е значението им?Цветовете на любовта и секса

 

Разноцветни връзки

Цветът се оказва много по-важен за любовта, отколкото си мислите, особено що се отнася до връзките “Мляко с какао”. За мнозина различният цвят на кожата е определящ при избора на партньор. Цветовите различия са особена страст и дори са се превърнали в особено силен афродизиак.

Връзки “Ин и Ян” >>> 

Цветът на секса според синестезите

Ако вие може да опишете секса само с един цвят, то за синестезите сексът може да бъде истинска дъга. Синестезията е състояние, при което се наблюдава объркване на сетивата и смесване на възприятия. Ето защо синестезите виждат различните фази на секса в различни цветове – любовната игра е оранжева, бурният секс е червен, оргазмът е в синкави тонове, а после следва охлаждане на страстите до жълто. Всъщност току-що описахме цветовете на огъня, а когато сексът си струва, той наистина е плетеница от горещи пламъци.

Цветовете повишават либидото

Ето защо внимавайте какъв цвят избирате за спалнята си. Ако търсите нещо успокояващо и приспивно, заложете на стандартното синьо, но ако искате спалнята да бъде вашата гореща стая за игри, изберете червеното или лилавото.

Лилава спалня за повече секс >>> 

Какви сте  в леглото според любимия ви цвят?

Със сигурност имате поне един или няколко любими цветове. Достатъчно е да отворим гардероба ви и ще разберем кои са те. Но по-важното, което ни интересува, е какви сте в леглото спрямо цветовите ви предпочитания.
Така, например, червеното е символ на страстта, разкрепостеността и възбудата, за любителите на лилавото сексуалното удовлетворени и оргазъм на партньора са приоритет, червното пък е признак за силна сексуалност и разкрепостеност, дори похотливост в леглото.  Зеленото е признак за нежност, спокойствие, сигурност и сериозни взаимоотношения, бялото пък е символ на романтиката и срамежливостта

Цветът на бельото възбужда

И понеже това е всеобщо известен факт, всяка жена има в гардероба си поне по един комплект червено и черно бельо. Именно това са цветовете, които имат най-силен ефект върху мъжката възбуда.

Заедно в Кухнята

Детски Кът

Здраве

 

© © 2024 Перфектна Мама. Всички права запазени.