All for Joomla All for Webmasters
Годишен хороскоп за Скорпион

 Годишен хороскоп за Слънце в Скорпион и за Асцендент в СкорпионЗа родените под знака на Скорпион 2008 година дава добри обещания за социална реализация и професионален растеж. Скорпион е един от четирите знака на неподвижния кръст, които в периода 2005-2007 година преминаха през поредната си сатурнова криза. Повечето Скорпиони, на които по зодия е присъща силната интуиция, успяха да се настроят на вълната на сатурновите изисквания и да преминат през този период на сериозни житейски изпитания и промени, натрупвайки жизнен опит и мъдрост.

С излизането на Сатурн от знака Лъв и преминаването му в Дева през септември 2007г., негативните влияния постепенно отшумяват вече и за онези, които са родени в последните градуси на знака. Това, което е било най-засегнато от влиянието на Сатурн, предстои да получи възможност за изграждане наново, вече на друго по-стойностно ниво. Неговите плодове ще се берат след пет години, когато завърши текущия трейсетгодишен личен сатурнов цикъл на Скорпион.
През тази календарна година на родените в Скорпион ше се даде подкрепа да приведат в ред всички свои планове и проекти, да възстановят старите или да създадат нови делови отношения с по-възрастни, солидни и надеждни хора. Ще бъдат добре дошли в съюз, клуб, партия, организация, към която имат предпочитание.

Тези, които се занимават с научни изследвания, които правят задълбочени проучвания в някаква област от знанието, ще могат да намерят нужната им материална и друга подкрепа, за да развият и завършат успешно разработките си. За тях и за преподавателите във ВУЗ първото тримесечие на годината и най-вече месец март може да се окаже периодът на получаване на признание за заслуги в областта, в която работят. Те ще имат по-голяма творческа свобода, на някои ще бъдат възложени по-големи отговорности като заемат ръководен пост и се издигнат на по-високо стъпало в служебната йерархия.

2008 година е благоприятна за развитие на малкия и среден бизнес, в който са въвлечени родени със Слънце в Скорпион или Асцендент в Скорпион и преди всичко от първата и втората декада на знака, т.е. родени между 23-ти октомври и 12-ти ноември. Месеците март и юли са подходящо време за реклама на собствено производство, за разширяване на дейността, за договаряне с нови партньори.

Неблагоприятни най-вече за работещите в сферата на едрия бизнес, родени в третата декада на Скорпион, от 13-ти до 22-ри ноември, са месец април, последната десетдневка на юни, август, първата десетдневка на септември, първата седмица на ноември и декември.

В емоционалната сфера на част от родените под знака на Скорпион през тази година има известна нестабилност, породена от стремежа към свобода и отхвърляне на всякакви стари ограничения и зависимости. Глезени от вниманието на околните ще бъдат, тези които са или ще навлязат в своята Лична година 6 или Лична година 9. Нова любовна връзка, започнала по необичаен начин, ще замени разпадналата се по време на последната сатурнова криза. Благоприятен период за позитивни промени в личните взаимоотношения са месеците януари,март, юли и септември.

Родените през втората и третата декада на знака Скорпион, от 3-ти до 22-ри ноември, особено ако Съдбата ги е отвяла надалеч, под влияние на носталгията по родното място ще потърсят опори в по-близък контакт със своите родственици, ще се интересуват от корените и предците си, от традициите и нравите на средата, от която са се отделили.

За родените със Слънце и или Асцендент в Скорпион през тази година е препоръчително да обърнат внимание на здравето си като се въздържат от крайности както в гладуването така и в прекомерното приемане на храна. Здравословни проблеми може да имат в началото на месец март, краят на април, първата десетдневка на май, средата на юни, и началото на юли.

Заедно в Кухнята

Детски Кът

Здраве

 

© © 2024 Перфектна Мама. Всички права запазени.