All for Joomla All for Webmasters
Годишен хороскоп за РакГодишен хороскоп за Слънце в Рак и за Асцендент в Рак.За хората от зодия Рак, 2008 година предлага много възможности да направят редица позитивни промени в живота си, които да ги накарат да се чувстват по-сигурни и стабилни както в професията, така и в личния си живот. Още в първите месеци на годината с чувствителните си сензори, те ще усетят силна вътрешна необходимост да внесат изменения в своята работна среда - да се преместят в нов колектив или да привлекат нови хора в екипа си.

Годината благоприятства всички усилия, вложени от родените под знака на Рак за разширяване на бизнеса - намиране на подходящите партньори, сключване на изгодни и дългосрочни договори за работа, разнообразяване на дейността и увеличаване на личната социална ангажираност. Пресяване на професионалните контакти, ефективна рекламна кампания на собствената фирмена дейност, получаване на подкрепа за нови проекти и справяне с конкуренцията са дейности, които имат зелена светлина през по-голямата част от годината и най-вече през месеците февруари, март, май, юли, август и ноември.

До края на първата седмица на месец май е благоприятното време за уреждане на лични и служебни кредити за закупуване на жилище, магазин или офис, за ремонт на дома или преобзавеждане на личното или работно пространство, особено за родените във втората декада на Рак- между 2-ри и 12-ти юли.

През тази година пред родените в първите две декади на Рака, от 22 юни до 12 юли, ще има известни пречки в сферата на образованието. Те ще могат да напредват само, ако се отнасят отговорно към задълженията си, полагат много труд и се освобождават навреме от старите задържащи стереотипи и схващания. Някои от тази група, в началото на ноември ще бъдат сюрпризирани от нови правила и изисквания в училището или във ВУЗ-а, което ще ги накара да вземат незабавни решения, да сменят специалността си или учебното заведение.

В най-близкото обкръжение на Лунните хора ще настъпят съществени промени породени от сериозни различия във възгледите, нещо което ще доведе до поредица от раздели. Предстоят разчиствания в приятелската среда, освобождаване от повърхностни контакти и избистряне на онези критерии, на които трябва да отговарят новите приятели.

Родените с Асцендент в Рак трябва да бъдат много внимателни в семейните имуществени дела, особено при делба или продажба на наследствени имоти. Непочтените постъпки, алчността, злоупотребата с възможности, са бомби със закъснител, които през следващите години ще тровят отношенията с най-близките родственици. Воденето на съдебни дела е рисковано като не може да се разчита на бързо и справедливо съдопроизводство.

В емоционално отношение годината обещава да бъде наситена с преживявания, които ще сложат дълбок отпечатък в паметта на лунните хора най-вече през март-април и през юни-юли. В личното пространство на Раците и преди всичко на тези с Лична година 2 или Лична година 7, ще навлезе трайно личност - привлекателна, грижовна, но и авторитарна. За всички Раци - за тези, които наскоро са се влюбили и за тези, които имат сериозна връзка е благоприятно сключването на брак през 2008-ма, с предпочитание към месеците май и август. Много от семейните Раци Юпитер ще зарадва с появата на дете или внуче в дома.

За родените със Слънце или Асцендент в Рак е важно през тази година да поддържат тялото и духът си в добра кондиция - да посещават редовно фитнесзалата, да се освободят от вредните привички в храненето и да не задържат в себе си негативни емоции, натрупването на които води до психосоматични заболявания. Притеснителни за здравето са дните около слънчевите и лунни затъмнения през февруари - на 7-ми и 21-ви и през август - на 1-ви и 17-ти.

Заедно в Кухнята

Детски Кът

Здраве

 

© © 2024 Перфектна Мама. Всички права запазени.