All for Joomla All for Webmasters

Десетте Божи Заповеди За Жени,Определено една от Десетте Божи Заповеди За Жени, Написани От Мъже гласи: „Не натяквай на благоверния!“.Универсална истина е, че болшинството мъже не само че мразят, но и започват неистово да се съпротивляват, когато започне да им се „пили на главата“, „набива канчето“, „стяга въжето около врата“ и т.н.

класически женски, но перманентно повтаряни грешки.

Обикновено вродената женска параноичност не води до нищо добро и резултатът е всъщност точно това, от което се опасяваме: изневяра, раздяла, зарязване (от негова страна), охлаждане на чувствата.

От друга страна, прекалено лесното не е лесно.

Когато жената, в старанието си да не досажда или да ядосва, става по-ниска от тревата, на младежа обикновено му става скучно и рано или късно си бие камшика.

Дори и да не го признават, много представители на силния пол подсъзнателно обичат да ги държат в напрежение, да им правят проблеми и да им поставят казуси.

По такъв начин във връзката се поддържа така важната страстна искрица.

И преди да започнете да протестирате, че „няма угодия“ ще ви посъветваме да се осведомите до какъв на пръв поглед налудничав извод са стигнали германски социолози.

А именно: женените мъже живеят по-дълго, защото ходят по-често на лекар, за да се спасят от натякването на съпругите си.

Мъжете вечно отлагат посещението при лекаря, но женените ходят с 6 процента повече от ергените, които нямат кой да ги подтиква.

Жените не отлагат като мъжете прегледите, независимо дали са омъжени или не.

Ако жената си направи профилактични прегледи, вероятността и съпругът й да го направи нараства.

Резултатите от изследването на Хендрик Шмиц от Рурския институт по икономика показват, че кампаниите на здравните власти за профилактика трябва да са по-добре насочени към самотните мъже.

Изследването разкри също, че семейните и съжителстващите хора отделят повече време за спорт.

Вероятността жените да поддържат формата си е с 34 процента по-голяма, когато имат връзка, а при мъжете е с 20 процента по-голяма.

Излезе, че в името на здравето на нашите партньори, трябва да им трием сол на главата упорито и перманентно. И все пак, бъдете умерени: отровата се крие в дозата

Заедно в Кухнята

Детски Кът

Здраве

 

© © 2024 Перфектна Мама. Всички права запазени.