All for Joomla All for Webmasters

Стегнат бюст с козметика?Генът е в основата на стегнатия бюст, но козметичната индустрия не остава безучастна към тази важна част от женското тяло. Доколко са ефективни козметичните продукти за стягане на бюст?Стягането и уголемяването на бюста чрез пластична хирургия стана

толкова популярно, че обърка напълно представите за красив бюст. Всъщност красив бюст означава стегнати и добре оформени гърди, но съвсем не е задължително „да са минали под ножа“. Заложете на естественото! Полагайте грижи за бюста си и може да изглежда достатъчно добре без да се налага да се възползвате от услугите на пластичната хирургия.

Грижите за бюста започват още в ранна тийнейджърска възраст. Диети, бременност, кърмене, излагане на слънце... много са факторите, които влошават визията на гърдите. Необходима е ежедневна хидратация на зоната около гърдите, за да избегнете преждевременното остаряване на кожата. През лятото задължително трябва да ги предпазвате от вредните UV лъчи. Много козметични фирми предлагат гелове и кремове за стягане на бюста, които няма да повдигнат гърдите ви, но ако кожата е започнала да се отпуска определено ще помогнат. Повечето съдържат еластин, колаген и растителни екстракти.

Ето и няколко предложения:

 Продукт за стегнат бюст Elancyl, 50 мл
Стягащият продукт подобрява и променя очертанията на гърдите. Благодарение на внимателно подбраните активни съставки пшеница и еластин протеини, този гел хидратира и стяга кожата на бюста моментално. Съдържанието на витамин Е се бори срещу свободните радикали. Ментовата вода оставя силно чувство за свежест, гърдите са отново тонизирани, кожата е по-гладка, по-стегната и хидратирана. За да се оптимизира ефекта, използвайте продукта всеки ден, в продължение на 3 седмици с нежен масаж върху врата и гърдите.


 Стягащ крем за бюст Leocrema – 15,49 лв
Доказано повишава еластичността на кожата с 60 % за 4 седмици. Интензивно действие и трайни резултати. Изпъва бюста, действа стягащо и еластизиращо, намалява стриите. Специално предназначен за оформяне и стягане на бюста. Действа ефикасно срещу отпускането на бюста, намалява стриите, има стягащ ефект и изглажда кожата на бюста и деколтето. Увеличава еластичността, хидратира и подхранва в дълбочина. Веднага след употреба кожата е по-еластична и стегната.


 Серум за стягане на бюста и шията с екстракт от средиземноморски маслини Аvon Planet Spa, 50 мл – 17 лв
Хидратиране с масло от маслина, богато на витамини и мастни киселини. Познат от античността, зехтинът е широко използван в козметичната индустрия заради максималното овлажняване и заглаждане на кожата.


 Стягащ и повдигащ гел за бюст Body Excellence, 50 мл
Придава незабавен успокояващ и тонизиращ ефект върху бюста и деколтето – съдържа биополимер от сладък бадем. Подобрява еластичността и стегнатостта на кожата като стимулира колагеновия синтез – съдържа производни на силанола. Ултра-свежа хидратираща гел текстура - съдържа 15 % алкохол + ментол.


 

Заедно в Кухнята

Детски Кът

Здраве

 

© © 2024 Перфектна Мама. Всички права запазени.