All for Joomla All for Webmasters

Нещо и за малката черна рокля

Известно е, че жените обичат черни рокли, защото изглеждат привлекателно и ги правят по-слаби.Жените обожават малките черните рокли.Над 90 на сто от жените имат в гардероба си своята любима черна рокля. Но едва ли знаете всичко за нея - ето и няколко интересни факта.Интернет изследване обхванало 2100 жени на възраст между 25 и 40 години показва, че малката черна рокля е най-добрата по възвращаемост инвестиция, която е направила жената. Средно от датата на закупуването тя се носи 11 години и в този период собственичката на този тоалет я облича средно 140 пъти.

Над 90 на сто от жените имат поне една малка черна рокля в гардероба си, а половината от тях имат между 4 и 6 такива рокли. Смята се, че това е най-идеалния тоалет за всички случаи. От друга страна пък 60 на сто от запитаните дами имат малка черна рокля, която носят само за специални поводи.

Избери коя е твоята малка черна рокля? >>>

Нежната половинка обожава тази дреха, защото може да я носи на работа, на срещи, на официални събития, като винаги може да я разнообрази с бижу или друг аксесоар.


"Малко са жените, които в гардероба си нямат черна рокля. Най-често това са дами, които не носят рокли, защото не се чувстват комфортно", казва Марк Пърсън говорител на компанията направила разследването.

Жените обожават черните рокли, защото отиват на всички стилове, а черния цвят придава сексапил и официалност.

Заедно в Кухнята

Детски Кът

Здраве

 

© © 2024 Перфектна Мама. Всички права запазени.