All for Joomla All for Webmasters

Блясък по кожата

Блясъкът по кожата е козметичен трик, който привлича не само погледи. Блестящата кожа, особено ако е с бронзов загар, символизира висш сексапил. Лятото и блясъкът са очаквано успешна комбинация. Кожа с бронзов загар, обсипана с блестящи частици – съблазън, на която трудно може да се устои. Все повече продукти, както от декоративната, така и от бялата козметика съдържат блестящи частици – от фини песъчинки до едър брокат. Идеята, че имаш свободата да блестиш деликатно под слънчевите лъчи през деня или да изгрееш с целия си блясък на вечерно парти.

В слънцезащитната и афтър сън козметиката, лосионите, геловете, кремовете и спрейовете за лице и тяло, пудрите, перлите, ружа, фон дьо тена... навсякъде се добавят блестящи частици с цел неотразим сексапил навсякъде и по всяко време.

Mineralize Volcanic Ash Exfoliator от M.A.C Heavenly Creature
Завръщащ се за лимитирано време, Mineralize Volcanic Ash Exfoliator нежно почиства и ексфолира, като прави кожата блестяща.
Минерални сенки за очи Mineralize Skinfinish Light Year Peachy Pink With Gold Shimmer от M.A.C

Автобронзанти Bronze Goddess Golden Perfection Self Tanners от Estee Lauder
Кожата с бронзов тен излежда секси, примамлива и сияе по наустоимо женствен начин. Bronze Goddess Golden Perfection Self Tanners for Face and Body са колекция от пет автобронзанта с различни текстури - от крем и мляко до удобен спрей- изпълват кожата с естествен здравословен блясък. Всяка формула (с изключение на спрея) създава топъл златист блясък и съдържа съставки като Amber Powder и Mica , които дават на кожата мигновен блясък.

Заедно в Кухнята

Детски Кът

Здраве

 

© © 2024 Перфектна Мама. Всички права запазени.