All for Joomla All for Webmasters

Шест неща, които ще накарат мъжете да се влюбят във васМомчетата имат много различна представа за това какво е любовта и това да си влюбен. Ето защо, ако искате да ГО убедите, че вие сте човекът за него, е време да погледнете нашите съвети.Концепцията на един мъж за пълноценна и хармонична връзка се различава в зависимост от неговата личност, начин

на живот и вкус. Шестте неща, които могат да накарат един мъж да се влюби във вас и които са изброени по-долу, ще ви предоставят набор от идеи за това как момчетата могат да осъзнаят, че имат романтични намерения към някое специално момиче.
 
Женствената дама

Чувственост и женственост са само някои от най-големите качества на една жена. Мъжете са любители на момичетата, които знаят как да се държат като истински дами и могат да изведат и подчертаят активите си. Вашата прическа, грим и стил на обличане са вашият най-голям плюс освен характерът, разбира се. Тези елементи допринасят за впечатлението, което правите. Съответно са доста важни. А както добре знаем, първото впечатление винаги е най-важно затова се постарайте то да е добро.
 
Дайте му свобода

Излъчвайте увереност като отпуснете достатъчно пространство на обекта на желанията ви. Няма нужда да го заливате с обич непрекъснато. Не забравяйте, че мъжете искат да имат право на свободна воля и да се възползват от него. Оставете в неговите ръце решението дали ще прекара повече време с една жена (вас) или не. Поне във първата фаза на вашата връзка е добре да прикриете съмненията и несигурността си.
 
Уверените жени

Мъжете изпитват силно привличане към жените, които са самоуверени и преследват мечтите си. Важно е да бъдете уверени в себе си, да се харесвате и в същото време да зачитате потребностите и желанията на вашият партньор.
 
Направете поразително първо впечатление като заявите стила си и покажете добре дефинираните си идеи и възгледи за нещата, които обичате и харесвате.
 
Допитвайте се до неговото мнение

Мъжете са любители на момичетата, които търсят сами тяхното мнение, гледна точка и становище по различни теми. Това е стратегия, която ще се отрази на намеренията на мъжа. От ваша гледна точка пък той вече ще е допуснат във вашият приятелски кръг. Така ще покажете, че му гласувате доверие. Благодарение на неговите съвети и вашата постоянна загриженост за това именно ТОЙ какво мисли, успехът ви е неизбежен.
 
Преосмислете себе си

Бъдете готова по всяко време да преосмисляте себе си и това как изглеждате отстрани. Малките промени в грима, стила на обличане и прическата определено ще привлекат вниманието му. По този начин чрез тези дребни детайли ще покажете своята креативност. Мъжете обичат креативни жени. Дори често те са склонни да смятат, че сте направила трансформацията именно заради него. Много важно е да бъдете различна всеки път, недейте да се забивате в един коловоз относно външният вид.
 
Не навлизайте твърде много в личното му пространство

Няма нужда да разбирате всичко за него още в първите пет минути, за да му се доверите. Уважете личното му пространство и се уверете, че не сте нарушила чувството му за независимост. Стойте далеч от пощата, фейсбук съобщенията и телефона му. С този трик ще инвестирате в една дългосрочна връзка.

Заедно в Кухнята

Детски Кът

Здраве

 

© © 2024 Перфектна Мама. Всички права запазени.