All for Joomla All for Webmasters

Тайни за стегнат коремСдобиването със стегнат корем изисква много постоянство и усилени тренировки.  Независимо дали искате да си поставите по-висока цел, чието постигане ще отнеме време или пък ще се ангажирате с постигането на незабавни резултати, ще се учудите колко лесно можете да стегнете коремните си мускули. Последвайте нашите топ

осем съвета. Ако искате да се поберете отново в онези тесни дънки до петък вечерта или пък ви се налага да сложите прилепнала коктейлна рокля, а се притеснявате от фигурата си, трябва да вземете мерки. Сп. Пудриера е тук, както винаги, за да ви помогне. Ето и няколко трика за балансирано, но бързо отслабване.

Преборете се с подуването
Ако искате бързо да намалите размера на коремчето си, трябва да се отървете от храните, които предизвикват именно подуването и да увеличите приема на вода. Ако имате нужда да отслабнете в тази област за няколко дни, откажете храни като броколи и аспержи, а също и пържените ястия. Заменете всички напитки с вода, особено газираните.

Зарежете алкохола
Бирата, виното и коктейлите трябва да останат в миналото. Как да постигнете това? Просто добавете малко повече калории към дневния си прием. Смята се, че алкохолът увеличава нивата на кортизон, което причинява задържането на мазнините в тялото и по специално в областта на корема.

Детокс
Премахнете абсолютно всички преработени храни от вашата диета. Те съдържат тонове натрий, което веднага се проявява в коремната област. Също така добавете повече пресни плодове и зеленчуци, но изберете тези, които са богати на вода и са по-лесно усвоими от организма. Изберете зеленчуци като целината, краставиците, пъпеш, цитрусови плодове, диня и маруля.

Поправете стойката си
Стойте изправени! Така най-лесно ще следите промените, които настъпват в коремната област. Дръпнете раменете назад, стегнете корема и бедрата и не се поклащайте недодялано, докато ходите. Ако имате малко повече време добавете към тренировките си и упражнения за стягане на гърба и раменете.

Стягащо бельо?
Да, знаем, че е измама, но ако сте в капан и нямате време за диети или започването на тренировки – прибегнете до стягащото бельо. Областта на талията, корема, ханша и бедрата можете лесно да приберете и оформите. Много е вероятно толкова да се харесате, че да се вдъхновите и да прекарате повече време във фитнеса и да работите за новото си тяло.

Опитайте йога
Всяка сутрин и вечер можете да посвещавате на йога упражненията. Това ще ви енергизира сутрин и ще ви помогне да се отпуснете през нощта. Започнете като поставите ръце и колене на пода в поза „маса” и започнете да извивате гръбнака си нагоре и надолу в поза „котка”. Отпуснете главата си, така че погледът ви да е в краката ви. И обратното – извийте гръбнак надолу, а главата и погледа насочете към тавана. Повторете няколко пъти, вдишайте и издишайте с движението. Ще се изненадате какви чудеса ще направи това упражнение за корема ви.

Тренирайте
Ако имате няколко свободни дни, наблегнете на упражненията за плосък корем, всеки ден. Колоездене, плуване и т.н. най-малко веднъж на ден ще ви помогнат да се тонизирате.

Увеличете кардио тренировките
Въведете поне 30 минути, два пъти на ден. Уверете се, че упражнявате сърцето си с енергично ходене, с плуване или с присъединяване към тренировки във фитнеса. Потенето има допълнителна полза, като премахва нездравословните токсини.

Заедно в Кухнята

Детски Кът

Здраве

 

© © 2024 Перфектна Мама. Всички права запазени.