All for Joomla All for Webmasters


Излизането по срещи е изтъкано както от добри, така и от доста неприятни изживявания. Когато нещата не вървят по план, да имате подходяща стратегия за справянето със ситуацията е силно препоръчително. Това ще ви спести доста главоболия и мъки. Научете няколко трика, за това как да се справите с една неуспешна среща, защото не всички срещи са розови и интересни. В стремежа си да срещнем мъжът на мечтите си, ние се

сблъскваме с какви ли не преживявания, не всички, от които разбира се, приятни. Запомнящи се или не, лошите срещи могат да отнемат енергията ви и да доведат до много лоши последствия. В подобни сценарии, знаейки как умело и безболезнено да се измъкнем, ще се окаже безценно.

Сп. Пудриера предлага следните няколко техники за приключване на нещата, когато е необходимо:
 
Опитайте да бъдете честни

Ако сте на среща с наистина приятен човек, но не чувствате връзката, обяснете леко и внимателно ситуацията на вашият човек, като подсладите положението с няколко комплимента. Този трик е най-добрият начин да избегнете неудобните чувства и ще успеете грациозно да се измъкнете, без да нараните егото му в същото време. Това до някаква степен е вид манипулацията, но защо пък да не я използваме, когато се наложи.
 
Използвайте чувството си за хумор

Катастрофалните срещи са едни от най-запомнящите се. Защо ли? В крайна сметка поне ще имате забавни неща, които да разказвате на вашите приятели, затова изтърпете мъчението. Тази проста мисъл може да направи по-лесно преминаването през серията безинтересни разговори.
 
Подчертайте различията между вас

Понякога, когато решим да заложим на честността, маршрута на респекта и уважението не попада в списъка с добри техники. Особено, когато отсрещната страна игнорира вашият отказ и опити да се отдръпнете. Ако се опитате да убедите човека срещу вас, че не вие сте жената, която търси и която е за него, това вече може да се окаже верният път към успеха, тъй като липсата на съвместимост ще стане още по-очевидна.
 
Съкратете срещата

Дали ще го постигнете чрез имитация на някакъв спешен случай, който ви е изникнал с ваш приятел или просто ще помолите вече да тръгвате, би било спестило много разочарования, както на вас, така и на него. Действайте бързо. Това е един от най-ясните знаци за това, че втора среща няма как да има, като по този начин и двамата ще избегнете губенето на време.
 
Не се съгласявайте за втора среща

Може би най-лошото нещо, което можете да направите, когато не чувствате връзката с него на първата среща, е да се съгласите да отидете на втора просто от съжаление. Такова поведение няма да ви направи услуга и определено само ще подлъжете човека. Бъдете кратка, ясна и внимателна в отказа си и ще се отървете леко.
 
Просто си тръгнете

Ако срещата наистина е ужасна, имате чувството, че сте в окото на бурята и няма накъде по-зле да стане, ако се чувствате обидена, застрашена по някакъв начин или в опасност по една или друга причина, няма нужда да се извинявате, а направо напуснете мястото на „кървавата битка”. Измъкнете се от потенциално застрашаващата ви ситуация възможно най-бързо без да поглеждате назад. Винаги поставяйте сигурността, чувствата си и като цяло себе си на първо място.
 
 

Заедно в Кухнята

Детски Кът

Здраве

 

© © 2024 Перфектна Мама. Всички права запазени.