All for Joomla All for Webmasters

Канят те на рожден ден, а там пък има едно страхотно момче, което се интересува от теб и всичко започва така: кокетниченето, погледите, усмивката, изражението на лицето, изразяването на женствеността. Всъщност флиртът е изкуство старо колкото света, което кара и двата пола да показват най-доброто, на което са способни в общуването.

Добрият и качествен флирт може да продължи с връзка или други отношения, но това съвсем не е задължително. Можете да бъдете желана и харесвана и да спекулирате свободно с поведението си, както и да доказвате колко привлекателна и специална жена сте без това да засегне, навреди или разклати връзката ви.

Най-добре е обаче да се въздържате от явни флиртове, когато до вас е постоянният ви партньор, защото може да му стане неприятно. За вас обаче флиртът е много полезен - когато имате дълга връзка ви се струва, че вече никой не ви харесва и не ви показва,че сте красива просто, защото партньорът ви, ви вижда всеки ден. Тогава много ободряващо за самочувствието е едно безобидно флиртче, вие можете да се представите за такава, каквато си искате да бъдете - игрива, да бъдете студена, кокетна или недостъпна.

Във всеки случай флиртът носи не само удоволствие от това, че сте желана и привлекателна, но е и мощен антистресогенен фактор. Ще се почувстват е освежена, ободрена, главоболието и умората или ядовете от деня ще са си отишли като по чудо. Позволявайте си удоволствието от флирта не само с цел да започнете връзка, но и да си поиграете на жена.

Флиртовете са много полезни за отношенията между двама души, защото понякога ние генерираме толкова много емоция и енергия в отношенията си, че е нужно да поизлезем поотделно понякога, да установим, че все още не сме за изхвърляне. И често след такъв безобиден флирт можем да се върнем обновени и ободрени в семейството си или да се обадим на партньора, защото го обичаме.

Понякога стойността на отношенията създадени от флирта се надценява, затова е най-добре да не очаквате много от това общуване. Просто се насладете на момента и на себе си в него. Възможно е към вас да се подадат сигнали от човек, който не ви е по вкуса - няма нужда да реагирате остро, можете да му покажете, че не бихте желала да участвате в тази игра, като просто не се включвате в разговора или проявите интерес към други хора.

Обратният вариант също е възможен - вие да сте тази, която провокира флирта, но да не ви отговорят на подадените сигнали. Не се притеснявайте да отхвърляте и да бъдете отхвърляна във флирта,защото така се научавате да разпознавате сигналите за да и не и следващият път няма да сгрешите в преценката си.

Флиртуващата жена представлява една от най-привлекателните гледки за мъжкото око, не забравяйте, че мъжът по природа е ловец и ако вие играете умело, флиртът ще бъде не само игра, но и много добро антистресиращо забавление и за двама ви. Също така не забравяйте, че ловците, за разлика от вас, не си играят на лов, в тези случаи можете да отидете твърде далеч, ако сбъркате сигналите. Имайте мярка и здрав разум.

Заедно в Кухнята

Детски Кът

Здраве

 

© © 2024 Перфектна Мама. Всички права запазени.