All for Joomla All for Webmasters

Младите жени в строгите мюсюлмански домакинства използват за изпращане на своите любовни обещания - съобщения втъкани чрез възли в килимите, които изработват.Арабската традиция за изпращане на съобщения чрез възли ражда идеята за любовни възли, която продължава и до днес.Арфата е един от най-древните музикални инструменти и по този начин символизира любов равна на

поезия, изкуство и музика. Арфата принадлежи и митична връзка с келтската цивилизация, която представлява символичен мост между земята и небето. Също така, в Исландия и Норвегия, струните на арфа, които представляват символ на любовта и пътя към рая.

Ябълка не само символизира любов, но също така означава плодородие и изобилие. Ема редица истории в които  ябълката изиграва основна роля при вземането на любовни решения. Например гръцкият бог на виното, Дионисий е предлагал ябълка на Афродита за да привлече и да спечели нейната любов. Ябълката също така означава, женската красота и любов. В Китай, ябълка е символ на преклонение и мир.

Заедно в Кухнята

Детски Кът

Здраве

 

© © 2024 Перфектна Мама. Всички права запазени.