All for Joomla All for Webmasters

През следващата година за Овните ще бъде трудно да се идентифицират със своите привързаности, трудно ще се справят с линията на поведение и емоциите. Може би дори семейството ви и близки ви ще бъдат хвърлени в шок от вашето извънредно странно и предизвикателно поведение. Не се изненадвайте, ако някой от тях постъпи така с вас.

Втората половина на 2010 г. е по-стабилна за отношенията. Овни най-накрая ще намерите желаната хармония. В края на годината очаквате интересни и обещаващи запознанства.
Ако през 2009 г. сте започнали една любовна история, през 2010 г. ви чака щастливо продължение.Необвързаните овни могат да срещнат човек, който ще предизвика силни чувства – любовта и страстта ще посетят много от овните. Каква ще бъде развръзката може да отговори единствено вашият личен хороскоп.
Прец цялата година ще ви се налага да се занимавате активно със семейните дела. Ще решавате въпроси, свързани с покупка на жилище или преместване в друг град, ще се грижите за родители и роднини.
Любовта за Овена ще е фантастично преживяване през първите три месеца на годината.
Взаимоотношенията в интимен и приятелски план ще укрепнат. Въпреки тези розови тенденции в средата на годината, ще  настъпят недоразумения и проблеми в интимната връзка на всеки Овен. За това трябва да контролират своите емоции и да бъдат по- търпеливи от всякога. Представителите на тази зодия се привлекателни и понякога си позволяват краткотрайни връзки извън дома, но след средата на този година не са препоръчителни.

Заедно в Кухнята

Детски Кът

Здраве

 

© © 2024 Перфектна Мама. Всички права запазени.