All for Joomla All for Webmasters

ПЛЪХ – Като отличен стопанин той добре познава своите тъмни страни и може да бъде спокоен – тази година вражеско око не ще стигне до тях! Но трябва да ограничи ламтежа за повече печалби. В надхитряванията на приятели и съперници може да окаже губещ.

БИК – Отворете клапана на досегашното напрежение. Прегледайте равносметката на досегашните вземания-давания и ще откриете, че печалбата е по-голяма от предвидената. Значи имате основание за по-високо самочувствие! Започнете да работите по-спокойно!

ТИГЪР – Трудностите по пътя към самоутвърждаването ще се окажат по-големи от очакваните, но не и непреодолими! Бедата е, че точно онези, на които сте разчитали, ще Ви огорчат с предателство. Вашата борба обаче е справедлива – в нея Вие ще сте победители!

КОТКА – Светът край Вас е пощурял – откъде хората намират толкова поводи за демонстриране на сила, справедливост, организираност? Колко е трудно да се намери тема за разговор, тон за уталожване на амбициите у срещнатите? Не ставайте съдник над никого! Просто атмосферата около Вас е “противопоказна”!

ДРАКОН – Приятно е, че по-силните на деня Ви търсят за съвет и помощ. Те обаче са наивни – все още не са разбрали, че не са в състояние да Ви впрегнат в действие; удовлетворяват Ви напълно ласкателствата и хвалбите, с които Ви посрещат в приятелските кръгове.

ЗМИЯ – Къде се е дянала предприемчивостта Ви? Откъде Ви връхлита равнодушието и отчаянието? Не си позволявайте да капитулирате Сега е времето да подготвите бъдещи дейности и успехи. Още повече, че край Вас има хора, готови да Ви протегнат ръка.

КОН – Грях Ви на душата, ако не оценявате щедростта на живота към Вас Успехите в службата (бизнеса), спокойни отношения с партньора, възможности за приличен живот – какво повече?! Разширете терена на действия, погледнете и към чужбина И ограничете навика си да разхищавате!

КОЗА – Не ви се работи?! Е, добре! Съветът да превъзмогнете настроението си е безполезен. Приятно ви е да поживеете малко безгрижно, друг да има отговорността, но поне от време на време се досещайте, че нещичко трябва да се осигури за утрешния ден!

МАЙМУНА – Светът е едно любопитно зрелище. Петлите демонстрират перушината си, конете раздрънкват юзди и стремена, а вие пресмятате с какво можете да се облагодетелствате от техните фуканици? С малко хитрост и такт ще стигнете до отговора.

ПЕТЕЛ – Вие дирижирате оркестъра – бъдете старателен, разумен, максималист в изискванията! И не само за собствения си просперитет! Имате възможност да утвърдите добро име, години наред да сочат за пример постигнатото от вас. Не губете нито ден в бездействие!

Заедно в Кухнята

Детски Кът

Здраве

 

© © 2024 Перфектна Мама. Всички права запазени.