All for Joomla All for Webmasters

Представителите на зодиака от годишен хороскоп Козирог 2013 ще посрещнат новата година доста по-различно от минали пъти. С удрянето на 12тия час, оптимизмът и незначителните здравословни проблеми ще ви съпътстват през останалите дванадесет месеца от годината. По-скоро нищо не би могло да развали нещата, които планувате. Бъдете смели в действията си.

Вашият годишен хороскоп Козирог 2013 ще бъде много плодотворен за намирането на нова работа или като цяло за смяна на професионалното поприще. Това, че не си харесвате работата не трябва да ви притеснява, а би било добре да ви мотивира да станете специалист в друга област.

За да активизирате още повече защитните сили на организма си и доброто настроение, ще бъде хубаво да започнете да се храните още по-здравословно. Ако сте пушач, то през средата на тази година ще има един много благоприятен период за спирането на този вреден за вас навик. Ако не се възползвате в този момент, то през друго време ще ви бъде значително по-трудно справянето с цигарите. Така, че съветът на звездите за годишен хороскоп Козирог 2013 е да действате докато му е времето. Не пропилявайте тази златна възможност.

Единственото, което няма да ви удовлетворява толкова много са парите. 2013-та няма да е най-плодовитата финансово година за вас. По-скоро обратното. Но ако знаете как да си правите сметката, ще можете да се справите с този проблем. Бъдете пресметливи и не влагайте крупни суми в големи покупки.

Относно доверието, не бъдете така отворени към всички хора. Започнете да имате едно на ум, защото никога не се знае дали няма да ви излъжат.

Заедно в Кухнята

Детски Кът

Здраве

 

© © 2024 Перфектна Мама. Всички права запазени.