All for Joomla All for Webmasters

С лашкане от едната крайност към другата ще започне вашият годишен хороскоп Телец 2013.

Отговорността ви се увеличава значително, като ще се наложи да отговаряте пред доста по-високо поставени от вас лица в служебните ви дейности. Това не важи само за работата ви, а се отнася и до личните ви отношения с близките, но най-вече с вашата половинка.
 
Бъдете предпазливи във вземането на решения, не го правете с лекомислие. Игнорирайте страха, който ви гони от миналата година, защото ще ви попречи да бъдете себе си и да реализирате набелязаните планове за новата година, като например да погледнете някой готов проект на къща и да го реализирате.
 
Вашият годишен хороскоп Телец 2013 през второто тримесечие вещае по-стабилно финансово облекчение. Но това не трябва да ви кара да прибързвате с направата на големи покупки, които в последствие може да се окажат плод на вашата импулсивност, а не на рационалността, която трябва да ви води. Ако ще правите някаква инвестиция, било то в краткосрочен или дългосрочен период, то по-добре играйте на сигурно.
 
За вас годишен хороскоп Телец 2013 препоръчва да развивате вашата интелектуалност и да се отдадете на стимулиращи мозъка занимания. Препоръчва се и активен спорт. За вас тази година ще бъде много ценна откъм развитие в духовен аспект. Не позволявайте да бъдете въвлечени в центъра на конфликт, може да съжалявате след това.

Заедно в Кухнята

Детски Кът

Здраве

 

© © 2024 Перфектна Мама. Всички права запазени.